Kymijoki

Kuvaushanke 100-vuotiaan Suomen kunniaksi

Kokoamme edustavan kuvakokoelman heijastettavaksi illalla ulkotiloissa kolmena eri nonstop-esityksenä. Esitystekniikka tilataan Huvipaja Oy:ltä.
Yhteistyökumppaneita ovat Kouvola Innovation, Ydinkeskusta ry ja Kouvolan kaupunki.

Esitysajankohdat ja -paikat ovat:

* 1.9. Muodin Yön aikaan Kankaan koulun ulkoseinälle.
* 1.10. Kuusankoskitalon seinälle.
* 19.11. Kouvolan kaupungintalon seinä.

Kuvia voivat tarjota kaikki Kouvolan kameraseuran jäsenet. Tarjottavien kuvien lukumäärää ei haluta etukäteen rajata, luotamme kuvaajien omaan harkintaan.
Kuvat esitykseen valitsee raati Leena Asikaisen johdolla. Periaate on, että jokainen kuvaaja saisi kuviaan esitykseen.

Tiedostokooksi käy pitkä sivu max. 1920 x  pystysivu max. 1080 pikseliä.
Jos koon muuttamisessa on ongelmia, voi lähettää isompiakin kokoja. Tarkkuus 10-12 tai 85 - 100. Ohje kuvakoon muuttamiseen FastStone-ohjelmalla TÄSTÄ.

Kuvia voi lähettää tämän ilmoituksen julkaisupäivästä lähtien Wetransferillä osoitteeseen kk.seura(äts)gmail.com 15.8.2017 saakka. (Wetransferin ohje TÄSTÄ.)
Kuvatiedostot on nimettävä niin, että niissä on kuvan nimi sekä kuvaaja esim.
kalamies_ahviolla_maija_meikäläinen. Viestiin merkintä 'Kymijoki'.
Wetransfer ilmoittaa ensin, että viestisi on lähtenyt onnistuneesti. Sitten se ilmoittaa myös, kun vastaanottaja on ladannut kuvasi. Tämän tulisi tapahtua viikon kuluessa.
Jos Wetransfer on sinulle liian hankala tai pätkii, yritä lähettää kuvasi em. osoitteeseen s-postin liitteenä.

Kuvien yleisaihe on Kymijoki. Alueena tulkinta on väljähkö käsittäen joen sivuhaaroineen Heinolasta lähtien mereen saakka. Kuvissa voi olla luontomaisemia, kulttuurimaisemia, toimintaa, ihmisiä, kunhan tärkeässä roolissa on Kymijoki. Kuvien aika on nykyaika parin viime vuoden säteellä.

Tiedustelut. Jaana Ahola P. 040 5158045, s-posti: jaana.ahola15(äts)gmail.com