Kameraseura ry järjestää SKsL:n teemanäyttelyn ”Elämää 2000-luvun Suomessa” Helsingissä 9.12. 2017 alkaen. Näyttelypaikkana on valokuvataiteen keskittymä Kaapelitehdas (Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki), Helsingin Ruoholahdessa.

KATSO HYVÄKSYTYT KUVAT TÄSTÄ!

YLEISTÄ
Vuosinäyttelyssä noudatetaan SKsL:n vuosi-ja teemanäyttelysääntöjä

KUVIEN LÄHETTÄMINEN
Kuvatiedostojen latausaika sekä vedosten lähetysaika 1.8.2017 – 15.9.2017.

Kuvatiedostot toimitetaan Finland Circuitista tutun Photoportalin kautta. Portaali on englanninkielinen, mutta linkin takaa löytyy Photoportalin käyttöohje suomeksi. Kuvan vaakasivu sivun enimmäismitta on 1920 pikseliä ja/tai lyhimmän enintään 1080 pikseliä sekä resoluution 300 dpi. Yksittäisen kuvatiedoston koko enintään 2 Mt. Tiedostot on nimettävä siten, että tiedostonimestä voi yksilöidä teoksen.

Lisää tietoa TÄSTÄ

Kuvien jättöaika on siis 1.8.-15.9.2017. Digikuvat ladataan tuona aikana Liiton portaaliin.
Kouvolan kameraseura lähettää tuttuun tapaan jäsentensä vedokset yhteispakettina.
Vedoksia voit tuoda syyskuun kerhoiltaan tai Kekeen ja voit jättää vedoksesi myös valokuvausliike Näppäriin, Kouvolankatu 26, viim. 13.9. klo 16. Laita kuvien mukaan
kuvaluettelo ja maksukuitti!
Toivotaan runsasta osallistumista!