Sakari Kajaston muistokilpailu 2017 seuran jäsenille

Kilpaillaan henkilökuvilla, joissa on kuvattuna yksi henkilö

Sarja A: Vedokset – lyhin sivu vähintään 17 cm, ei tarvitse olla pohjustettu/kehystetty. Kuvan taakse kuvan sekä kuvaajan nimi.
Sarja B: Digikuvat: Kuvakokosuositus: vaakasivu max. 1920 pikseliä ja/tai lyhimmän max. 1080 pikseliä. Jos kuvakoon säätö ei vielä onnistu, ei haittaa. Kuvatiedoston nimestä tulee käydä ilmi myös kuvaajan nimi.

Molempiin sarjoihin voi osallistua enintään neljällä kuvalla. Palkintoina lahjakortteja valokuvausliike Näppäriin. Kilpailun arvostelee kameraseuran ulkopuolinen raati. Tulokset julkistetaan pikkujoulussa joulukuussa.

Kuvat tuodaan marraskuun kerhoiltaan ke 1.11. tai jätetään samana päivänä viimeistään klo 15 valokuvausliike Näppäriin selkeästi kilpailuun osoitettuna.
Digikuvat suositellaan lähetettäviksi sähköisesti Wetransfer-portaalin kautta viimeistään 1.11. klo 15 osoitteeseen kk.seura(äts)gmail.com
Viestiosaan merkintä Kajasto ja oma nimi. Wetransferin ohje TÄSTÄ.
Digikuvat voi toimittaa myös disketillä tai tikulla kerhoiltaan 1.11.

Sakari Kajasto oli aikanaan erityisen tunnettu hienoista henkilökuvistaan. Kouvolan kameraseurassa järjestetään joka syksy hänen nimeään kantava henkilökuvien muistokilpailu.