Jäsenposti 12/2022

Hei kameraseuralainen!
Tässä tulee vuoden viimeinen jäsenposti. Toimintaa on heti tammikuussa tarjolla ja lisää suunnitellaan.

Kerhoilta to 12.1. klo 18 Porukkatalolla.
Ajankohtaa siirrettiin viikolla, koska kuun ensimmäinen torstai sattui loppiaisaatoksi. Käynnistämme Kylätalojen kuvausprojektin. Hankkeeseen meitä tulevat perehdyttämään Kymenlaakson kylät ry:stä Elina Seppänen ja Leena Borg.
Kuka onkaan vuoden 2022 kuvaaja? Pisteet kilpailusijoituksista on laskettu ja voittaja palkitaan.
Illan kuvaesityksenä nähdään Unto Mentulan retrosarja Kuhmosta 1980-luvulla.

KeKu-ilta to 19.1. klo 18 Porukkatalolla. (Kenen kuva?)
Ota mukaan kaksi kuvaa. Leikkimielisessä pelissä kuvat katsotaan ilman tekijänimeä, keskustellaan kuvista ja merkitään paperille arvaus, kenen kuvasta kulloinkin on kysymys. Lopuksi paljastetaan tekijät. Eniten oikeita arvauksia tehnyt voittaa.

Vuoden ensimmäisen iltakilpailun aihe on ’Sininen’.
Kuvien kokosuositus tutusti ns. full hd eli vaaka max. 1920 ja pysty max. 1080, jpg-tallennus. Nimeä kuvatiedosto. Osallistua voi enintään kahdella kuvalla. Kuvatiedostot ladataan viimeistään su 29.1. Dropboxiin LINKKI

Kuvavaihto Sidmouth Photographic Clubin kanssa jatkuu.
Lähetä tarjolle enintään neljä kuvaa. Aihe on vapaa; ainoa kriteeri on, että kuvat on kuvattu Suomessa. Kokosuositus; vaakasivu max.1920px ja pystysivu max.1080 px jpg. Anna kuvatiedostolle englanninkielinen nimi. Jos ei onnistu, suomenkielinen nimi kyllä käännetään. Seuran raati valitsee edustavan sarjan Englantiin lähetettäväksi. Noin 30 kuvaa lähtee.
Lataa kuvasi viimeistään su 26.2. LINKKI  (sama kuin syksyisen seuracupin kanssa)

Seuran tehtäväjako vuodelle 2023 on seuraava:
* puheenjohtaja Jaana Ahola
* varapuheenjohtaja Esko Kivelä
* sihteeri Unto Mentula
* rahastonhoitaja Riitta Litmanen
* projektivastaava Esko Kivelä
* kotisivuvastaava Julius Frilander, tiedotussisältö Unto Mentula
* tiedotusvastaavat Tuula Metsälä ja Unto Mentula
* kuvien järjestely/ Dropbox-vastaava Jyri Kaukiainen
* koulutusvastaavat Jyri Kaukiainen, Mikko Tahvanainen ja Heikki Rautio
* kilpailusihteeri Tuula Metsälä
* retkivastaava Leena Asikainen

Kerhoillat ovat pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisenä torstaina, Keke- ja Keku-iiltoja toteutetetaan muina torstaina, koulutuksesta ja muusta toiminnasta tiedotetaan.
Seuran tulostin, skanneri ja studionurkkaus/akkusalama ovat jäsenten käytössä.
Käyttöön saa opastuksen ottamalla yhteyttä info@kouvolankameraseura.net. Varauskalenteri ja ohjeita TÄSTÄ.

Jäsenmaksut tulevat kantoon tammikuussa ja siitä tulee kohta aivan oma viestinsä, ettei tieto pääse hukkumaan muun uutisoinnin sekaan. Maksut ovat entisensuuruiset.
Hyvää uutta vuotta!
Toivottaa
Kouvolan Kameraseura ry

You cannot copy content of this page