Lähiajan toimintaa

Retki Jaalaan la 10.6.
Kokoonnutaan Porukkatalolle klo 12.30, josta heti lähdetään sovituilla kyydeillä kohti Jaalaa. Jaalassa alkaa Avoimet kylät-tapahtuma klo 13 osoitteessa Keskuskaari 1. Kuvaamme kylätapahtumaa ja siirrymme sitten Verlan Myllykosken kodalle. Vieressä on kaunis koskimaisema, joka innostaa kuvaamaan. Jos haluaa muuttaa virran kuohut samettiseksi liikkeeksi, jalusta ja harmaasuodin ovat paikallaan. Nuotiopaikalla paistamme makkaraa. Tarjolla on myös sämpylää, vihanneksia ja juustoa. Seura tarjoaa syötävät, juomat jokainen hoitaa itse.
Arvion mukaan voimme päättää viipymisen Myllykoskella n. 15.30. Voidaan paikan päällä harkita myös käyntiä Puolakankoskella.
Kylätapahtumaan kuuluu myös Liikasenmäellä klo 18 alkavat nurkkatanssit. Innokkaalle siis riittää ohjelmaa iltahämärään asti. Kun lähtiessä sovitaan yhteiskyydeistä, on syytä sopia, mihin aikaan autokunta palaa kotiin.
Nuotiotarjoilun vuoksi on kovasti toivottavaa, että retkelle lähtevät ilmoittautuvat viimeistään to 8.6. info@kouvolankameraseura.net.


You cannot copy content of this page

error: