Lähiajan toimintaa

Vuoden ensimmäisen iltakilpailun aihe on ’Sininen’.
Kuvien kokosuositus tutusti ns. full hd eli vaaka max. 1920 ja pysty max. 1080, jpg-tallennus. Osallistua voi enintään kahdella kuvalla. Muista nimetä kuvatiedosto. Tiedostot ladataan viimeistään su 29.1. Dropboxiin LINKKI
Tulokset julki helmikuun kerhoillassa to 2.2.

SKSL:n vuosinäyttely 2023 Oulussa LINKKI
Vedokset Porukkatalolle tai Näppäriin viim. 27.1. Jos ongelmia kuvakoossa ym., ota yhteys mentoreihin.

Kerhoilta to 2.2.2023 klo 18 Porukkatalo
’Kuvia näyttelyihin ja maailmalle’ Kalle Salonen
Kymen Kameroista kertoo kuvien kera  osallistumisesta erilaisiin kilpailuihin ja näyttelyihin.
Iltakisan ’Sininen’ tulosten julkistaminen.

Kuvavaihto Sidmouth Photographic Clubin kanssa jatkuu.
Lähetä tarjolle enintään neljä kuvaa. Aihe on vapaa; ainoa kriteeri on, että kuvat on kuvattu Suomessa. Kokosuositus; vaakasivu max.1920px ja pystysivu max.1080 px jpg. Seuran raati valitsee edustavan sarjan Englantiin lähetettäväksi. Noin 30 kuvaa lähtee.
Lataa kuvasi viimeistään su 26.2. LINKKI  (sama kuin syksyisen seuracupin kanssa)

You cannot copy content of this page