Lähiajan toimintaa

Kesäretki Repovedelle 8.6.

Retkikohteena la 8.6.2024 on aina kiehtova Repoveden kansallispuisto.
Lähtö Porukkatalolta klo 8.30. Voidaan sopia kimppakyydeistä.
Repovedellä kokoontuminen klo 10.00 Saarijärven pysäköintipaikalle Kuismantie 990. KARTTA
Jos on helpompi ajaa suoraan Repovedelle, ei tarvitse tulla Porukkatalolle.
Päämääränä on Olhavan laavu, jonne voi kulkea kunnon mukaan eri reittejä.
Retkivastaava Kimmo Koivisto jakaa P-paikalla karttoja ja kertoo polkuvaihtoehdoista.
Omat eväät mukaan. Jos on metsäpalovaara, nuotiota ei valitettavasti voi sytyttää.
Olhavalla pidetään Kouvolan Kameraseuran kameranheiton mestaruuskilpailu. (Omaa kameraa ei tarvitse heittää.)
Ennakkoilmoittautuminen erittäin suotavaa 6.6. mennessä info@kouvolankameraseura.net
Tervetuloa retkeilemään hyvässä seurassa!

La 31.8. Kultareitin risteily yhdessä Loviisan kameraseuran kanssa. Yksityiskohdat päätetään myöhemmin.

Huom! Muutos ennakkotietoihin: Nuorten näyttelyä ei voitukaan pystyttää Veturiin 31.5. Tilaan on tulossa muuta toimintaa. Nuorten näyttelylle löytyy tilaa myöhemmin, vielä ei voida sanoa tarkempaa.

You cannot copy content of this page