Teemanäyttely LOISTO Loviisassa

Kuvien lähetysaika: 1.7.-5.9. klo 24:00. Digikuvat jokainen osallistuja lataa nettiin. Vedokset Kouvolan Kameraseura lähettää yhteislähetyksenä. Sitä varten kuvat jätetään joko Porukkatalolle tai Valokuvausliike Näppäriin viimeistään 2.9.
Mukaan selkeä merkintä ’Loisto’.
Lue tarkemmat näyttelyohjeet Liiton sivuilta.
Neuvoa voi aina kysyä myös seuramme mentoreilta, jotka mielellään auttavat.

Terveisiä Loviisan Kameraseurasta

Loviisan Kameraseuran perustamisesta tulee vuonna 2022 kuluneeksi 50 vuotta. Juhlavuosi huipentuu Loviisassa järjestettävään Suomen Kameraseurojen Liiton teemanäyttelyyn 19.11.-6.12. Koska Loviisan Kameraseuran jäsenten juttu- ja kuvatarjotinta Loisto lehteä on ensi vuonna julkaistu yhtäjaksoisesti 1/3 vuosisata, niin ehdotamme teemanäyttelyn aiheeksi ”Loisto”. Loisto on merimerkki mutta laajemmin tulkiten, glamouria, säihkettä arjen yläpuolella kulkevaa jne. Loviisan Kameraseura on järjestänyt diabiennaalen ja kaksi vuosinäyttelyä mutta teemanäyttelyä emme ole järjestäneet.
Loviisan Kameraseura ry
Heikki Arola