Viimeisin jäsentiedote 5.4.24

Hei kameraseuralainen!
Tässä fototoimintaa keikkuvaan kevääseen ja jo kesäänkin.

Kaupunkimme uusin silmin’ avajaiset la 6.4. klo 12
Tervetuloa näyttelyavajaisiin Veturiin Specsaversin viereiseen tilaan.
Näyttelyssä on kaikkiaan 80 kuvaa; Kouvolan Kameraseuralta ja FotoKlubi.Lahdelta molemmilta 40.
Kouvolan kuvausryhmän muodostivat: Jaana Ahola, Leena Asikainen, Jyri Kaukiainen, Esko Kivelä, Kimmo Koivisto, Susanna Kujala, Minna Kylliäinen, Maria Lankinen, Riitta Litmanen, Jukka Mankki, Unto Mentula, Noora Niemi, Pekka Niemi, Jorma Pihlman, Heikki Rautio ja Mikko Tahvanainen.

Kouvolan Kameraseuran vuosikilpailu 2024
Kaksi sarjaa: Vedokset ja digitiedostot
Seuran jäsen voi osallistua molempiin sarjoihin 1-4 kuvalla. Aihe on vapaa. Aiemmin vuosikilpailussa sijoittuneella kuvalla ei voi toista kertaa osallistua.
Vedosten lyhyt sivu vähintään 15cm, maksimikoko 50x70cm. Vedoksen taakse tulee kuvan ja kuvaajan nimi.
Digikuvien maksimileveys 1920px ja maksimikorkeus 1080px, tiedostomuoto jpg.
Vedokset jätetään viimeistään to 18.4. Porukkatalolle.
Digikuvat ladataan Dropboxiin viimeistään to 18.4. LATAUSLINKKI (sama kuin syksyiselle Kajaston muistokilvalle) Muistathan antaa digikuville nimet. Dropbox kysyy kuvaajan nimen.

Lähdemme retkelle
To 25.4. Kuvakävely, lähtö Porukkatalolta klo 18. Saadaan kuvausaiheet, tietyn ajan kuluttua palataan talolle ja katsotaan saalis.
La 4.5. Kevätretki Mustilaan. Lähtö Porukkatalolta klo 10.30. Kokoontuminen klo 11.00 Mustilan parkkipaikalla, jonne voi mennä myös omia aikojaan. Ennakkoilmoittautuminen (!!!) sähköpostilla info@kouvolankameraseura.net viimeistään 29.4.
La 8.6. Retki Kaunissaareen. Mukaan kutsutaan Heinolan kameraseura. Ilmoittautumisesta ym. sovitaan myöhemmin.
La 31.8. Kultareitin risteily yhdessä Loviisan kameraseuran kanssa. Yksityiskohdat päätetään myöhemmin.

Torstaisin tapahtuu
To 11.4. Keke-ilta (tuo 1-2 kuvaa, katsotaan ja keskustellaan)
To 18.4. Keku-ilta (tuo 1-2 tuoretta kuvaa, katsotaan kuvat nimettöminä, keskustellaan ja arvuutellaan, kenen kuva)
To 2.5. klo 18 kerhoilta.
Julkistetaan seuran vuosikilpailun tulokset. Muu sisältö tarkentuu.
To 16.5. klo 18 Kuvankäsittelykoulutusta
Mikko Tahvanainen: Photoshop Elements

Kun kuvaat ihmistä väreissä, kuvaat hänen vaatetustaan, mutta kun kuvaat ihmistä mustavalkoisena, kuvaat hänen sieluaan.’ (Ted Grant)

Kevätterveisin,