Viimeisin jäsentiedote 10.5.24

Hei kameraseuralainen!
Hiirenkorvat kasvavat, Euroviisut kilpaillaan ja kameraharrastajilla valo lisääntyy. Tässä viestissä ei ole nyt pitkää listaa toiminnasta, sillä uutta ollaan vasta suunnittelemassa ja siitä tiedotetaan myöhemmin.

Photoshop Elements-koulutusta
To 16.5. klo 18 Porukkatalolla Mikko Tahvanainen johdattaa Photoshop Elementsin saloihin perusteista jo eteenpäin. Ota mukaan läppäri, johon on ohjelma ladattu. Elementsiä voi kokeilla 30 päivää ilmaiseksikin.

Kaupunkimme uusin silmin vaihtuu nuorten näyttelyyn
Kaupunkimme uusin silmin-näyttelyn aikaa on jatkettu ja se puretaan 31.5. Tilaan ripustetaan seuraavaksi seuramme nuorten kokoama näyttely, joka on avoinna näillä näkymin 30.6. saakka.

Kesäretket (Seuraa tiedotusta myöhemmin!)
Suunniteltu laivaretki Kaunissaareen ei voi toteutua suunniteltuna päivänä, koska yhteysalus ei silloin kulje. Tilanne selviää lähiaikoina ja siitä tiedotetaan.
Kultareitti-risteilyä on suunniteltu 31.8. Tämäkin suunnitelma tarkentuu.

Järjestämme SKSL:n vuosinäyttelyn 2025
Päätimme ottaa taas haasteen vastaan ja koota ison valtakunnallisen näyttelyn. Sen rakentaminen vaatii monenlaista tekemistä, johon voi asenteellisesti alkaa jo valmistautua.

Kesällä chillaillaan ja otetaan hyviä kuvia!
Seuran faceen kannattaa laittaa kuvia kesätapahtumista, mökkitouhuista, festareista ja muuten vain. Jos on hyviä käyntikohteita, voi vinkata muitakin liittymään mukaan.

Terveisin,

Kouvolan Kameraseura

You cannot copy content of this page