Viimeisin jäsentiedote 29.5.

Hei Kouvolan kameraseuralainen!
Valokuvaajan kesässä on tarjolla paitsi paljon valoa myös retki Jaalan suuntaan, kylätalojen tapahtumakuvauksia ja jos liikut Lahdessa, kannattaa ottaa kuvia FotoKlubi Lahden kanssa menossa olevaan yhteishankkeeseen. Säännölliset tapaamiset Porukkatalolla jatkuvat kesätauon jälkeen elokuussa.

Retki Jaalaan la 10.6.
Kokoonnutaan Porukkatalolle klo 12.30, josta heti lähdetään sovituilla kyydeillä kohti Jaalaa. Jaalassa alkaa Avoimet kylät-tapahtuma klo 13 osoitteessa Keskuskaari 1. Kuvaamme kylätapahtumaa ja siirrymme sitten Verlan Myllykosken kodalle. Vieressä on kaunis koskimaisema, joka innostaa kuvaamaan. Jos haluaa muuttaa virran kuohut samettiseksi liikkeeksi, jalusta ja harmaasuodin ovat paikallaan. Nuotiopaikalla paistamme makkaraa. Tarjolla on myös sämpylää, vihanneksia ja juustoa. Seura tarjoaa syötävät, juomat jokainen hoitaa itse.
Arvion mukaan voimme päättää viipymisen Myllykoskella n. 15.30. Voidaan paikan päällä harkita myös käyntiä Puolakankoskella.
Kylätapahtumaan kuuluu myös Liikasenmäellä klo 18 alkavat nurkkatanssit. Innokkaalle siis riittää ohjelmaa iltahämärään asti. Kun lähtiessä sovitaan yhteiskyydeistä, on syytä sopia, mihin aikaan autokunta palaa kotiin.
Nuotiotarjoilun vuoksi on kovasti toivottavaa, että retkelle lähtevät ilmoittautuvat viimeistään to 8.6. Sen voi tehdä vastaamalla tähän viestiin.

Kylätalot toimivat – kuvausprojekti
Näyttelyyn päättyvä hanke alkoi jo talvella, mutta kylillä on tapahtumia ja uudet kuvaajat ovat tervetulleita niitä kuvaamaan. Hankkeella on oma Facebook-ryhmänsä, jossa on ajantasaiset tiedot. LINKKI
Kylätalokuvia ladataan Dropboxiin syyskuun loppuun saakka. LINKKI
Kuvatiedostot ladataan isossa koossa, eli niitä ei tarvitse pienentää. Näin tiedostokoko riittää tulostukseen, mikäli kuva valitaan näyttelyyn. Formaattina on JPG.
Kuvat nimetään niin, että nimestä käy esiin kylätalo sekä kuvaaja, esim. Aitomäki1_Kallu Kuvaaja.
Ladattavien kuvien kuvaajakohtainen maksimimäärä on 15 kuvaa/talo/tapahtuma.
Näyttelykuvat valitaan lokakuussa, teetetään tauluiksi ja näyttely on loppuvuodesta Veturissa.
Kuten ennenkin tämänkaltaisissa hankkeissa, tähdätään siihen, että jokainen kuvaaja on edustettuna näyttelyssä.
KylätaloKeke to 31.8. klo 18 Porukkatalolla. Ideana on katsella siihen mennessä otettuja kuvia ja saada aikaan yhteinen näkemys siitä, mitä näyttelykuvalta vaaditaan.

Kaupunkimme uusin silmin
FotoKlubi Lahden kanssa kuvaamme kaupunkeja ristiin. Jos siis olet käymässä kesän aikana Lahdessa, kamera mukaan. Järjestämme vielä jonkun yhteisretkenkin Lahteen, mutta tässä hankkeessa voi hyvin kysyä mukaan kaveria/kavereita ja tehdä oman käynnin Vesijärven rannoille.
Ohjeet tämän hankkeen kuvien kokoamiseksi annetaan myöhemmin. Hanke päättyy ensi vuoden puolella.

Kerhoillat
Elokuun kerhoilta on Porukkatalolla to 10.8. klo 18. Sisältö tarkentuu vielä kesän kuluessa.
Syyskuun kerhoillassa to 7.9. on iltakisan aiheena ’Kulma’. Kuvat ladataan viimeistään su 3.9 LINKKI. Muu sisältö täydentyy.

Kuvauksellista kesää!
Kouvolan Kameraseura ry
You cannot copy content of this page

error: