Viimeisin jäsentiedote 23.10.

Hei kameraseuralainen!
Tässä viestissä on kutsu syyskokoukseen ja tietenkin pitkä lista mielenkiintoista toimintaa.


Kutsu Kouvolan Kameraseura ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen to 2.11. klo 18 Porukkatalolle. Esillä sääntömääräiset asiat kuten toiminta- ja taloussuunnitelmat ensi kaudelle sekä johtokunnan täydentäminen sääntöjen puitteissa.
Kokouksen yhteydessä on kahvitarjoilu ja illan aikana selviää myös, miten kävi iltakisassa aiheena ’Kaksi ihmistä’. Kaikki jäsenet tervetuloa!

Sakari Kajaston muistokilpailu 2023 henkilökuville
Kuvissa selkeästi pääosassa yksi henkilö. Vedosten sekä digikuvien sarjat. Enintään neljä kuvaa sarjaa ja osallistujaa kohti. Digikuvien kokosuositus vaakasivu max. 1920 px, pystysivu max 1080 px. Digikuvien lataus Dropboxiin viimeistään 23.11.
Vedoksien lyhyt sivu vähintään 15cm, vedoskoko enintään 50x70cm, paksuus enintään 5mm. Vedokset toimitetaan viimeistään 23.11. joko kerhotilaan tai Näppäriin. Valintaraatina Heinolan kameraseuran ryhmä

SKSL:n Seuracup 2023 ja FIAP:in World Cup for Clubs
Kouvolan Kameraseura osallistuu jälleen Seuracupiin. Lähetämme kisaan 20 kuvan sarjan vapaa-aiheisia kuvia, jotka voivat olla joko värillisiä ja/tai mustavalkoisia. Yhdeltä kuvaajalta hyväksytään sarjaan enintään kaksi kuvaa. Kyseessä on yhtaikaa osallistuminen kahteen eri Seuracupiin. SKSL:n cupissa kisaavat vain suomalaiset kameraseurat ja FIAP:in cupiin osallistujia tulee ympäri maailmaa. Lähetämme saman kuvasarjan molempiin kisoihin. Kuvien tulee olla RGB-formaatissa, 300 dpi, jpg-muodossa 10/12 tai 85/100 pakattuna. Kuvan pidempi sivu on vähintään 2400 ja enintään 3500 pikseliä. Maksimi tiedostokoko on 6 MB.
Seuramme jäsen voi tarjota Seuracupiin enintään 4 kuvaa. Kuville tulee antaa englanninkielinen nimi. Jos siinä on vaikeutta, kysy apua tai jätä nimen käännös kameraseuran tehtäväksi. Seura lähettää kuvasarjat viimeistään 3.12., siksi tarjottavat kuvat on ladattava seuran Dropboxiin viimeistään 28.11.
Toivotaan innokasta osallistumista, uudemmat jäsenet myös mukaan!! Jos on kysyttävää esim. tiedostojen koosta ja nimeämisestä, neuvoa voi kysyä seuran FB-sivulla tai seuran osaavilta MENTOREILTA.

Tapahtumia Porukkatalolla klo 18

To 26.10. Seuracupista Kajastoon: Joukko seuramme kokeneempia kuvaajia kertoo näkemyksiään valokuvauksesta ja hyvän kuvan ominaisuuksista sekä antaa vinkkejä näyttelyihin ja kilpailuihin osallistumisesta.
To 2.11. Seuran syyskokous: toimintasuunnitelma 2024, talousarvio 2024, johtokunnan vaihtuvien jäsenten valinta. Iltakilpailu ’Kaksi ihmistä’ tulokset. Kuvien lataus Dropboxiin viim. 29.10. Enintään kaksi kuvaa/kuvaaja. Muistathan nimetä kuvatiedostot!
Photoshop Elements koulutusta:
To 9.11. ja 16.11. (Mikko Tahvanainen).
To 30.11 (Jyri Kaukiainen)
To 7.12. klo 18 Pikkujoulu Kouvolan Lakritsin tiloissa.
Ohjelmassa ainakin Kimmo Koiviston kuvaesitys Suomen Lapista, Sakari Kajaston muistokilpailun tulosten julistaminen ja ruokailua hyvässä seurassa.

Kysymys: Mitä eroa on suurella pepperoni-pizzalla ja freee-lance valokuvaajalla?
Vastaus:
Pepperoni-pizza ruokkii nelihenkisen perheen.

Hämyisiä syyskuvia!
Kouvolan KameraseuraYou cannot copy content of this page

error: