Kuun 1. torstai klo 18 on kerhoilta, jossa pidetään kuukausi-info, kuvaesitys sekä jotain muuta ajankohtaista. Kuukauden 2. torstaina kokoonnumme keskinäisen kehumisen iltaan eli KeKe- iltaan, jolloin kukin voi tuoda mukanaan max 4 kuvaa keskusteluun.

KERHOILLAT ja LUENNOT

KEVÄTKAUDEN 2020 KERHOILTOJEN OHJELMA

TORSTAI 9.1.  klo 18 Kerhoilta

• Ajankohtaiset asiat
  • Katsotaan Kajastokisaan lähetetyt digikuvat
  • Opintotuokiossa: Wetransferin käyttö sekä kuvatiedostojen nimeäminen
  • Vuoden ensimmäisen iltakisan avaaminen

TORSTAI 6.2. klo 18 VUOSIKOKOUS , Porukkatalon 2.krs

• Vuosikokousasiat:  Vuoden 2019 toimintakertomus sekä tilinpäätös, Toimintasuunnitelma vuodelle 2020 ja puheenjohtajan sekä johtokunnan valinta
  • Kuvaesitys: “Havaintoja Tšernobylin 30km turva-alueen sisältä”, Jari Varpenius avaa tunnelmia sanoin ja kuvin
  • Kahvitarjoilu

TORSTAI 13.2. klo 18 perinteinen KeKe

• tule mukanasi muutama kuva – kehuskellaan sekä keskustellaan kuvista

TORSTAI 5.3. klo 18 Kerhotila

• Ajankohtaiset asiat
  • Jaana Ahola kertoo näyttelynsä valmistumisesta Lapin maakuntamuseoon ( tiedekeskus Arktikumissa, Rovanimellä 14.2.-23.8.2020). Hän on kuvannut Kuolajärveltä Sallaan-näyttelyynsä alueen evakoita ja heidän jälkeläisiään.
  • Julkistetaan vuoden ensimmäisen iltakisan “VASTAVALO” tulokset

TORSTAI 12.3. klo 18 Sidmouthin kuvasatoa

• Sidmouth on ystäväseuramme Englannista. Olemme perinteisesti vaihtaneet vuosittain kuvasatoa. Katsomme heidän lähettämänsä kuvat ja kirjaamme ylös kommentteja heille lähetettäväksi.

Katso videokooste seuran TALVISISTA KUVAUKSISTA  (klikkaa linkkiä)