Sakari Kajaston muistokilpailussa 2018 on aiheena yksi henkilö.
Jos kuvassa on useampia henkilöitä, he ovat taustaa tai ympäristöä.
Kilpailussa on kaksi sarjaa: Printtikuvat ja Digitiedostot. Kouvolan Kameraseuran jäsen voi osallistua molempiin sarjoihin enintään neljällä kuvalla.

Printtikuvan lyhin sivu tulee olla vähintään 18 cm. Pohjustus/Passepartout ei ole välttämätön. Kuvan ja kuvaajan nimet kuvan taakse.
Digitiedoston kokosuositus: vaakasivun enimmäismitta on 1920 pikseliä ja pystysivun enintään 1080 pikseliä.

Printtikuvat jätetään joko seuran kerhoillassa ke 7.11.2018 tai viimeistään samana päivänä valokuvausliike Näppäriin. Näppäriin jätettävään kuvakuoreen kirjoitetaan tunnus Kajasto 2018.

Digitiedostot ladataan Wetransferilla osoitteeseen kuvat@kouvolankameraseura.net viimeistään 7.11.2018. Wetransferin OHJE. Tiedoston nimikkeestä tulee ilmetä sekä kuvaajan että kuvan nimi. Kirjoita viestiosioon nimi: Kajasto
Kilpailun arvostelee Kamera-73 Kuusankosken raati ja tulokset julistetaan Pikkujoulussa 5.12. klo 18 Kymen Paviljongissa.

Toivotaan runsasta osallistumista!