Vuosikilpailu 2019 on avattu! Kisassa on tänä vuonna kaksi ryhmää:

RYHMÄ 1 – nuorille kameran kanssa

RYHMÄ 2 – ehtineemmille kuvaajille

• Sarjoissa EI tarkasteella kuvaajan ikää , vaan sitä, kuinka on ehtinyt kehittämään itseään kuvaajana. Itse saa päättää kumpaan sarjaan kuuluu.
  • Kummassakin ryhmässä on kaksi sarjaa. On sarja vedoksille (vedoksilla käsitetään kaikkia fyysisiä kuvia tulostettuja, painettuja, vedostettuja jne) ja digitiedostoille. Kuvaaja voi osallistua kumpaankin sarjaan,  korkeintaan neljällä (4) kuvalla. AIHE ON VAPAA, eikä kuvankäsittelyä ole rajoitettu.
  • Digitiedostot on lähetettävä viimeistään 3.4. klo 24 WeTransferilla (ohje täällä) osoitteeseen kuvat@kouvolankameraseura.net, viestiosioon oma nimi ja tunnus VUOSIKILPAILU, sekä se ryhmä johon osallistut 1 tai 2
  • Digitiedostot tulee nimetä siten, että kuvan nimessä on sekä kuvan nimi, että kuvaaja esim Mennyt aika_Reijo Hovilainen
  • Tiedoston kokotoivomus: pitkä sivu max 1920px ja lyhyt sivu max 1080 px
  • Vedokset  voi toimittaa keskustan Näppäriin (Kouvolankatu 26) viimeistään 3.4. klo 15, tai tuoda kerhohuoneelle Porukkatalolle (Savonkatu 23, 3.krs) viimeistään kerhoiltana 3.4. klo 20 (vedoksia voi tuoda myös aiemmin, keke-iltaan ja opintoiltoina)
  • Kilpailun tuomaroi jokin ystäväseuramme ja tulokset julkistetaan toukokuun kerhoillassa 8.5.