Noin joka kuun 3. lauantai kokoonnumme kuvaamaan tai katsomaan esimerkiksi näyttelyitä.Tapahtumista ilmoitetaan erikseen näillä nettisivuilla ja Facebookissa. Retkikohteet vaihtuvat ja niistä toivotaan jäsenistöltä ehdotuksia. Ehdotukset voi lähettää osoitteeseen info@kouvolankameraseura.net.

RETKET

kouvolan kameraseura-7
kouvolan kameraseura-5
Jaana Ahola

SYYSKAUDEN 2019 RETKET

31.8. Retki Helsinkiin

Lähdemme klo 7.35 Veturista lähtevällä Onni-bussilla ja palaamme Helsingistä klo 17.00 lähtevällä Onni-bussilla.

Ei tarvitse ilmioittautua, jokainen ostaa matkalippunsa itse ( voi tulla mukaan myöhemminkin matkalta). Helsingissä käymme ainakin Kansallismuseossa, jossa näyttely “Inherit the Dust, Nick Brandt. Tämän lisäksi voisimme käydä katsomassaValokuvataiteenmuseon  näyttelyt ja tutustua Teatterimuseoon, sekä  Amos-Rexin tarjontaan. Käyntikohteet valitaan matkan aikana sen mukaan, mitä kukin haluaa nähdä.

5.-6.10.2019 Retki Fotografiskaan

Lokakuun 5.-6.10 olisi mahdollista lähteä viettämään Tallinna-viikonloppua, kohteena uusi FOTOGRAFISKA! Tampereen Valokuvaseuran Lauantaikuvaajat ovat tällaisen retken suunnitelleet ja tiedustelivat, josko haluaisimme mukaan lähteä.

ILMIANNA info@kouvolankameraseura.net, mikäli reissu sinua kiinnostaisi. Yksityiskohtiin palataan syksymmällä, mikäli kiinnostusta on.