1. FOTOSPURTTI valokuvauskilpailu järjestetään Kouvolassa pe 24.8.2018 klo 17.00-21.30.

2. Kilpailu on kaikille avoin.
Kilpailussa on kaksi sarjaa: Yleinen sarja ja Nuorisosarja (enint. 20v)
FOTOSPURTISSA ei peritä osallistumismaksua. Kilpailussa käytetään kameraa, jossa on muistikortti.

3. Kilpailuun osallistutaan 8 kuvalla, jotka on talletettu muistikortille annettujen aiheiden mukaisessa järjestyksessä.

4. FOTOSPURTTIIN ilmoittaudutaan 24.8. klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@kouvolankameraseura.net tai tekstiviestillä numeroon 040-738 7291 (Tuula).
Viestin otsikko: Fotospurtti
Kirjoita viestiin kilpasarjasi (Yleinen tai Nuorisosarja), nimesi, puhelinnumerosi sekä s-postiosoitteesi.

Lisäksi voi ilmoittautua Kouvolan kameraseuran toimistoteltalla Kouvola-talon puistossa 24.8. klo 17-18 välillä.
Antamiasi yhteystietoja ei säilytetä kauempaa kuin mitä kilpailun järjestäminen edellyttää.

5. Kilpailija saa ensimmäiset kaksi kuvausaihetta tekstiviestinä klo 17.00. Siitä lähtien loput aiheet tulevat tekstareina tunnin välein klo 18.00, 19.00 ja 20.00. Aiheet voi hakea myös henkilökohtaisesti kameraseuran toimistoteltalta.
Pitäisi sijaita Kouvola-talon radanpuoleisen P-paikan kulmasta lettuteltan vierestä. (Jos paikka on vaihtunut ei se kaukana ole!)

6. Kuvat ladataan muistikorteilta toimistoteltalla klo 20.30 – 21.30 välisenä aikana. Jos kortilla on ylimääräisiä kuvia tai kuvat ovat väärässä järjestyksessä, tulos mitätöidään.

7. FOTOSPURTIN molempien sarjojen kolme parasta kuvasarjaa palkitaan. Lisäksi raati voi myöntää kunniamainintoja yksittäisistä kuvista.
Palkintoina on tuotepalkintoja ja bonuksena tarjoamme ilmaisen jäsenyyden vuodelle 2019 liittyessäsi Kouvolan Kameraseuraan uutena jäsenenä.
Tulokset ilmoitetaan osallistujille viikon sisällä ja palkinnot jaetaan Kouvolan kameraseuran kerhoillassa ke 5.9.2018 klo 18 Porukkatalolla, Savonkatu 23, 3.krs.

8. Kuvien oikeudet säilyvät kuvaajalla. Kuvien parhaimmistoa laitetaan esille Kouvolan kameraseuran nettigalleriaan.

9. Kukin kilpailija vastaa itse omasta ja kalustonsa vakuutusturvasta. Järjestäjä ei korvaa kadonneita ja vahingoittuneita muistikortteja 🙂