Olemme jo vuosien ajan vaihtaneet kuvasarjoja englantilaisen Sidmouth Photographic Clubin kanssa.
Sidmouth on pikkukaupunki Devonissa Englannin etelärannikolla.
Meiltä lähteviä kuvia ollaan taas kokoamassa. Jos kenelläkään ei ole mitään sitä vastaan, käytämme pohjana äskettäin valittua Seuracup-sarjaa ja siihen ehdolle lähetettyjä kuvia. Kuvasarjan koostavat Pekka Niemi ja Unto Mentula.
Rajoituksena on, että Sidmouthiin lähetettävät kuvat pitää olla Suomessa kuvattuja. Vastaavasti meille tulevat kuvat on kuvattu Britanniassa.
Jos et osallistunut Seuracup-kuvatarjontaan, voit lähettää vielä Sidmouthiin tarkoitettaviksi enintään kaksi kuvaa (suositus: pitkä sivu max. 1920 px) osoitteeseen kuvat@kouvolankameraseura.net viimeistään 15.12.2018. Käytä Wetransferia!
Viestiosaan tunnus: Sidmouth.
Kuvatiedoston nimi englanniksi ja nimeen myös oma nimi esim. bird_martti_kullasvaara.

Kuva: Dartmoor ponies, Tony Velterop