Näyttely “Kirkkomme sanoin ja kuvin” on esillä 14.10.–30.11.2018

kauppakeskus Veturin ensimmäisessä kerroksessa, K-Citymarketin kassoja vastapäätä.

Sippolan kirkko, Unto Mentula
Näyttelyn idea lähti kameraseuran ja Kouvolan seurakuntayhtymän yhteistyöstä kirkkojen valokuvaamisessa. Näyttely muistuttaa yhteisestä kulttuurihistoriallisesta ja arkkitehtonisesti merkittävästä perinnöstä Kouvolassa, ja avaa uusia näkökulmia kirkkotiloihin.
Tämä näyttely on seuran vuoden 2018 päähanke.
Haastamme kaikki seuran jäsenet kirkkokuvauksiin.
Lähestymme aihetta kulttuurisesta ja valokuvauk- sellisesta näkökulmasta. Kuvat voivat olla ulkokuvia, sisäkuvia tai yksityiskohtia. Osallistuessasi rippijuhlaan, vihkitilaisuuteen tms., voit ottaa hyvin myös tapahtumakuvia. Jos kuvaat yleistä tapahtumaa, pidä huoli, että luvat ovat kunnossa.
Kuvat voivat olla myös jo aikoinaan kuvattuja- ikärajaa ei ole!
Viime vuoden aikana Kouvolan seurakuntayhtymälle kuvatut kirkkokuvat ovat automaattisesti mukana näyttelyn kuvatarjonnassa.
Kuvat ladataan Wetransferilla 1.-15.9. välisenä aikana osoitteeseen kuvat@kouvolankameraseura.net, kirjoita viestiksi sana KIRKKO, sekä oma nimesi.
Wetransferin ohje TÄSTÄ.
Kuvakokosuositus tässä vaiheessa: vaakasivu max. 1920 pikseliä ja pystysivu max1080 pikseliä. Kameraseuran nimeämä raati valitsee näyttelyyn tulevat kuvat, joista pyydetään sitten iso tiedosto.
Seura kustantaa kuvien tulostuksen ja pohjustuksen. Kuvien määrä on enintään 10 kuvaa/kuvaaja.
Tiedustelut: Jaana Ahola: jaana.ahola15@gmail.com