Kouvolan kameraseuran vuosikilpailu 2018

Vuosikilpailun kuva-aihe on vapaa.
Kilpailu on avoin seuran jäsenille.
Kaksi sarjaa: Vedokset ja digitiedostot.
Vedosten lyhin sivu vähintään 17 cm. Pohjustus/kehystys vapaa.
Digitiedostojen koko mieluusti pitkä sivu max. 1920 px ja lyhyt sivu max. 1080 px. Tiedostokoon suositus max. 2 mg. Kuvien koon muuntamisesta Faststonella ohje Tästä.
Kuvaaja voi osallistua molempiin sarjoihin enintään neljällä (4) kuvalla.
Kuvan taakse merkitään kuvan sekä kuvaajan nimi.

Vedokset tuodaan kerhoiltaan Porukkatalolle ke 4.4. tai jätetään sitä ennen seuran tapaamisissa.
Vedokset voi jättää myös valokuvausliike Näppäriin viim. Ke 4.4. klo 12.00. Pakkaukseen tunnus: ’Vuosikilpailu 2018’.

Digitiedostot lähetetään Wetransferilla (käyttöohje Tästä) osoitteeseen kuvat@kouvolankameraseura.net viimeistään ke 4.4.
Kuvatiedoston nimestä tulee ilmetä sekä kuvan että kuvaajan nimi. Kirjoita viestikenttään tunnus ’Vuosikilpailu 2018 ja oma nimesi’.
Jos kuvien lähettämisessä on ongelmia, ota yhteyttä seuran toimihenkilöihin.
Kilpailun arvostelee seuran ulkopuolinen raati. Tulokset julistetaan ja palkinnot jaetaan toukokuun kerhoillassa.