Pieksämäen Kamerat ry kutsuu kaikkia SKsL:n jäsenseuroja osallistumaan vuoden 2018 teemanäyttelyyn ”Aito”, ja lähettämään mahdollisimman runsaslukuisesti kuviaan tarjolle näyttelyyn.
Kuvien lähetysaika on 1.8.2018 – 31.8.2018 ja erityisesti toivomme kuvia seurojen nuorisojäseniltä. Tähän kannustaa myös SKsL , maksamalla jokaisesta seurasta kymmenen nuorten sarjoihin lähetetyn kuvan osallistumismaksun.
Mikäli tämä määrä seurassamme ylittyy, Kouvolan kameraseura maksaa nuorelle kuvaajalle 2+2 kuvan osallistumismaksun.

Digitiedostot lähetetään Liiton Photoportaalin kautta 31.8. mennessä. Portaalin käyttöohje TÄSTÄ.
Printit lähetetään yhteislähetyksenä. Jätä ne Näppäriin viimeistään 28.8. klo 16. Lähetykseen tunnus ‘AITO’. Maksun voi hoitaa infosta löytyvälle tilille tai maksaa Photoportaalissa PayPalin kautta.  Voit jättää printtisi myös ennen tuota päivämäärää seuran tilaisuuksissa Porukkatalolla, Savonkatu 23.
KEKE-kerhossa 15.8. klo 18 Porukkatalolla annetaan neuvoja ja vastataan kaikkiin AITO-näyttelyä koskeviin kysymyksiin.
SKsL:n vuosi- ja teemanäyttelysäännöt TÄSTÄ
Teemanäyttelyn infopaketti löytyy liiton sivuilta TÄSTÄ

Kutsumme myös kaikkien seurojen jäseniä viettämään mukavaa näyttelyn avajaisviikonloppua 17.-18.11. Pieksämäelle. Viikonlopun ohjelmassa on avajaisten lisäksi seurojen nuorisotoiminnan seminaari ja perinteisesti mukavaa yhdessäoloa illallisen merkeissä. Sunnuntai aamupäivän vieraaksi, ennen liiton syyskokousta, olemme saaneet luontokuvaaja, luontokuvauspalveluyrittäjä, Olympus-visionääri Jari Peltomäen, joten kannattaa varata kalenteriin koko viikonloppu ja viettää se valokuvan merkeissä luonnonkauniilla Pieksämäellä.

Kesäterveisin

Pieksämäen Kamerat ry