Häät Valkealan kirkossa -Jaana Ahola
Kuusankosken kirkon alttari -Unto Mentula
Valkealan kirkko talvimaisemassa -Risto Pasanen

Näyttely koostuu noin 100 valokuvasta, 21 eri kuvaajalta.
Kuvia näyttelyyn tarjottiin yli 400 kappaletta. Näistä valitsimme näyttelyn sadan kuvan kokonaisuuden. Halusimme katsoa aihetta taiteellisesta näkökulmasta. Valokuvanäyttely on kameraseuran tämän vuoden pääprojekti, ja kaikki kuvat ovat seuramme omien kuvaajien ottamia. Vuoden aikana kävimme kuvaamassa kirkkoja yhdessä ja järjestimme myös erilaista koulutusta, joka tähtäsi mahdollisimman hyvän näyttelyn aikaansaamiseksi. Mukana on kuvia myös kuvaajilta, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet suuren näyttelyn järjestämiseen. Se on erityisen ilahduttavaa.

Näyttelyä täydentää valokuvissa esiintyvien kirkkojen esittelyt, sekä kirkkoihin liittyvät tarinat elävästä elämästä. Muistoja Kouvolan kirkoista on näyttelyä varten kerätty Kouvolan seurakuntien verkkosivujen kautta syksyn aikana.
Valokuvien välityksellä kameraseura tarjoaa uuden lähestymisnäkökulman paikallisiin kirkkorakennuksiin. Toivomme, että näyttely herättää ajatuksia ja muistoja Kouvolan kirkoista. Haluamme myös näyttää kirkkotilojen historiallisen ja arkkitehtuurisen puolen.