Noin joka kuun 3. lauantai kokoonnumme kuvausretkelle.

Näyttelyitä järjestämme vähintään kerran vuodessa.

Kilpailemme keskenämme iltakisoissa, vuosikilpailussa sekä Sakari Kajaston muistokilpailussa. Lisäksi osallistumme seurojen väliseen Seura Cupiin.

RETKET, NÄYTTELYT JA KILPAILUT

kouvolan kameraseura-7
kouvolan kameraseura-5
pieniDSC_9937

SYYSKAUDEN 2019 retket, näyttelyt ja kilpailut

12.10. VARIKSET kraa-kraa-kraakkuvat jälleen Galleriakierroksella

klo 13 kokoontumispaikka Galleria Pato, Kuusaan Taideruukissa toisessa kerroksessa. Taidetarjontaan tutustumisen jälkeen lähdemme yhdessä kuvailemaan ympäristöä.

“Varikset- eli vardagsfotarit” on kutsumanimi yhteisille kuvauspyrähdyksille -KAIKKI ovat tervetulleita mukaan!

23.10. SEURACUP-kuvien valinta klo 18-

Osallistumme Suomen Kameraseurojen Liiton järjestämään Seuracupiin. Kisaan lähetetään 20 kuvan kokoelma, jossa yhdeltä kuvaajalta voi olla mukana korkeintaan 2 kuvaa. Kuvien valinta suoritetaan tähän opintoiltaan osallistujien voimin.

Kuvat (max 2 kuvaa) lähetetään WETRANSFERILLA osoitteeseen kuvat@kouvolankameraseura.net, linkki ohjelmaan tässä

Kuvien lähetysaika on 2.10-22.10!!

Kuvat voivat olla väri- ja/tai mustavalkoisia digitiedostoja ja niiden tulee olla RGB-formaatissa, 300 dpi, jpg-muodossa 10/12 tai 85/100 -pakattuna, kuvan pitkä sivu vähintään 2400 ja enintään 3500 pikseliä. Kuvan maksimi tiedostokoko on 6 MB. Kuvia ei tarkastella kokonaisuutena, joten jokaisen kuvan aihe on vapaa ja riippumaton kokonaisuudesta. Kuvien kaikenlainen manipulointi on sallittu. Osallistua voi kuvilla, jotka eivät ole aiemmin sijoittuneet Seuracupissa.

Kuville annetaan englanninkielinen nimi ( Unto voi kääntää jälkikäteen), kuvatiedosto nimetään tyyliin Lost Boys_Kalle Kuvaaja

Ohjeet WETRANSFERIN käyttöön löydät täältä

MUISTA! kirjoittaa Wetransferin viestikenttään: SEURACUP sekä nimesi.

1.11. Teemanäyttelyn RIPUSTUSTALKOOT

Pato Klubin Galleria, Kuusankosken Taideruukki, klo 10 alkaen.

Tämä on se jännittävä, ja työteliäs päivä, jolloin pääsemme vihdoin rakentamaan näyttelyä.

Ilmoittaudu mukaan info@kouvolankameraseura.net (tai fecebookin tapahtumakutsussa). On tärkeää, että ilmoittaudut, jotta tiedämme, että koossa on riittävä määrä käsipareja, ja pääsemme ilmoittamaan muutoksista tms.

6.11. ILTAKISA “Asetelma”

Iltakisan tuomaroi edellisen iltakisan voittaja, Mikko Tahvanainen

Kuvat lähetetään WETRANSFERILLA osoitteeseen kuvat@kouvolankameraseura.net, linkki ohjelmaan tässä

Kuvien lähetysaika on 21.10-3.11.2019

Ohjeet WETRANSFERIN käyttöön löydät täältä

Tiedoston kokosuositus: pitkä sivu max. 1920px / lyhyt sivu max. 1080px.

Nimeä kuvatiedosto siten, että kuvan nimessä näkyy myös kuvaaja esim. Hedelmiä kulhossa_Kalle Kuvaaja

MUISTA! kirjoittaa Wetransferin viestikenttään: ILTAKISA sekä nimesi.

23.-24.11 TEEMANÄYTTELYVIIKONLOPPU

Katso linkistä viikonlopun mukaansa tempaava ohjelma!

3.12. Teemanäyttelyn PURKUTALKOOT

Galleria Pato, Kuusankosken Taideruukki, klo 11-17

Kehysten seinältä nostamisen lisäksi kuvat poistetaan kehyksistä ja pakataan näyttelyluetteloiden kera postituskuntoon. Myös liiton kehykset sekä televisio pakataan postituskuntoon.

4.12. KAJASTON MUISTOKISA

Kajaston muistokisassa on kaksi sarjaa, vedokset ja digitiedostot. Seuran jäsenet voivat osallistua kumpaankin sarjaan korkeintaan 4 kuvalla.  Aihe on henkilökuvaus – pääosassa YKSI henkilö.  Kuvassa voi olla osa toisesta henkilöistä esim lapsi äidin sylissä ja lapsi on selkeästi kuvattu kohde. Voi myös olla toisia henkilöitä, jos he ovat taustaa ja yksi henkilö on selkeä kohde. Kuvan manipuloinnissa kaikki on sallittua!

Kisaan voivat osallistua Kouvolan Kameraseuran jäsenet, kuvilla, jotka eivät ole aiemmin sijoittuneet Kajasto-kisassa.

*DIGITIEDOSTOT lähetetään WETRANSFERILLA osoitteeseen kuvat@kouvolankameraseura.net, linkki ohjelmaan tässä

Kuvien lähetysaika on 21.10-6.11.2019

Ohjeet WETRANSFERIN käyttöön löydät täältä

Tiedoston kokosuositus: pitkä sivu max. 1920px / lyhyt sivu max. 1080px.

Nimeä kuvatiedosto siten, että kuvan nimessä näkyy myös kuvaaja esim. Kaunis morsian_Kalle Kuvaaja

MUISTA! kirjoittaa Wetransferin viestikenttään KAJASTO sekä nimesi.

*VEDOKSET toimitetaan kerhohuoneelle jäsentapaamisiin viimeistään 6.11, tai keskustan valokuvaliike NÄPPÄRIIn viimeistään 6.11 klo 16. Vedokset tulee toimittaa pakattuina, kirjoita paketin päälle KAJASTO, sekä nimesi. Vedoksen kokosuositus: lyhyt sivu vähintään 18cm, pitkä sivu enintään 42 cm