Kuvausretki pyritään järjestämään kerran kuukaudessa-

Näyttelyitä järjestämme vähintään kerran vuodessa.

Kilpailemme keskenämme iltakisoissa, vuosikilpailussa sekä Sakari Kajaston muistokilpailussa. Lisäksi osallistumme seurojen väliseen Seura Cupiin.

RETKET, NÄYTTELYT JA KILPAILUT

Vuoden kuvaaja -palkinnosta kisataan seuran jäsenten kesken seuraavasti:

-SKsL:n vuosinäyttelyn sekä teemanäyttelyn hyväksynnöistä saa 10 pistettä/hyväksyntä.

-Seuran Kajastokisassa sekä Vuosikilpailussa sijoittumisista saa: 1.sijasta 10 pistettä, 2.sijasta 9 pistettä, 3.sijasta 8 pistettä jne 10.sijasta 1 pisteen

-Seuran Iltakisoissa sijoittumisista saa: 1.sijasta 6 pistettä, 2.sijasta 5 pistettä, 3. sijasta 4 pistettä jne sijoista 6-10 saa 1 pisteen.

-Seura Cupin mukaan valinnasta saa 1 pisteen ja liiton hyväksynnästä 5 pistettä, ja vielä kansainvälisestä hyväksynnästä 10 pistettä.

Vuoden aikana kirjataan ansaitut pisteet ja Vuosikokouksessa palkitaan eniten pisteitä kerännyt jäsen

KEVÄTKAUDEN 2020 tapahtumat

Vuoden ensimmäinen ILTAKISA  ”VASTAVALO” top 10

Tuomareina toimi edellisen kisan I ja II, Tuula Aronen sekä Pekka Niemi

Tulokset julkistettiin kerhoillassa 5.3.2020. Kuvat ovat katsottavissa kotisivujen GALLERIASSA (linkki vie galleriaan)

Kiitos kaikille osallistujille sekä onnittelut palkituille!

VUOSIKILPAILU 2020

Vuosikilpailun säännöt:

• Osallistujan tulee olla seuran jäsen.
  • Osallistua voi sekä digi- että vedossarjaan korkeintaan neljällä kuvalla.
  • Kuvien muokkaaminen on sallittua.
  • Aihe on vapaa.
  • Vedoskuvien minimikoko on 17 cm, muuta rajaa ei ole. Vedoksen taakse vasempaan ylänurkkaan tulee kuvan nimi sekä kuvaajan nimi.
  • Digikuvien suosituskoko on max. 1920×1080 pikseliä, tiedostomuoto JPG. Tiedosto nimetään “kuvan nimi_etunimi sukunimi”.
  • Osallistua voi myös aiemmin toisissa seuran kilpailuissa sijoittuneilla (Top10) kuvilla (iltakisat, seuracup, Kajasto), mutta ei aiemmin vuosikilpailussa pärjänneillä kuvilla.

Vedokset voi tuoda kerhohuoneelle torstaina 16.4. klo 18-19, tai ne voi jättää Valokuvausliike Näppäriin (Kouvolankatu 23) viimeistään 16.4. klo 16.

Huom! Näppärissä on muutettu aukioloaikoja poikkeustilan vuoksi:

MA-KE  11-17
TO-PE   9-15
LA-SU   SULJETTU

Kuvat, jotka jätetään Näppäristä noudettavaksi, on jätettävä esimerkiksi kirjekuoressa, jonka päälle on kirjoitettu: vuosikilpailu 2020, sekä kuvaajan nimi. Näin voi toimia myös kerhohuoneelle jätettävien kuvien suhteen, mutta se ei ole välttämätöntä. Kuvien mukana voi halutessaan jättää viestin seuralle.

Digitiedostot  lähetetään WeTransfer-ohjelmalla (klikkaa tästä ohjelmaan, ja tästä ohjeisiin) osoitteeseen: kuvat@kouvolankameraseura.net, viimeistään 16.4. klo 24. Viestikenttään kirjoitetaan tunnus “vuosikilpailu” sekä mahdollinen viesti seuralle.*

Kilpailun tuomaroi taiteen maisteri Nina Palmros.

Luvassa on hyviä palkintoja!

*Osallistumalla kisaan kuvaaja antaa Kouvolan Kameraseuralle oikeuden julkaista kilpailuissa palkittuja valokuvia korvauksetta yhdistyksen kotisivuilla sekä Facebook -ryhmässä, omissa näyttelyissään, sekä seuran promokuvaesityksissä. Kuvaaja voi kuitenkin tapauskohtaisesti kieltää kuvansa käytön ilmoittamalla tästä kuvien lähettämisen yhteydessä.

Kuvaajalla on oltava kaikki oikeudet valokuviinsa ja hän vastaa itse valokuviinsa liittyvistä julkaisu- ja tekijänoikeuskysymyksistä.

KATSO teemanäyttelyn 2019 näyttelyluettelon NÄKÖISLEHTI (klikkaa linkkiä)