Noin joka kuun 3. lauantai kokoonnumme kuvausretkelle.

Näyttelyitä järjestämme vähintään kerran vuodessa.

Kilpailemme keskenämme iltakisoissa, vuosikilpailussa sekä Sakari Kajaston muistokilpailussa. Lisäksi osallistumme seurojen väliseen Seura Cupiin.

RETKET, NÄYTTELYT JA KILPAILUT

kouvolan kameraseura-7
kouvolan kameraseura-5
pieniDSC_9937

SYYSKAUDEN 2019 retket, näyttelyt ja kilpailut

21.9. Teemanäyttelykuvien pakkausten purkupäivä

Aloitamme Porukkutalolla, 3 krs, klo 8 (9). Päivän aikana puramme näyttelyyn lähetetyt kuvapaketit,  numeroimme kuvat seurojen mukaisesti, tarkastamme ja merkitsemme kuvat saapuneiksi. Lisäksi tarkistamme, että kuvamaksut on suoritettu ja järjestämme kuvat sarjojen mukaan. Tehtävään tarvitaan useampi henkilö, noin 10 ahkeraa apulaista. Ilmoittaudu mukaan info@kouvolankameraseura.net (tai facebookin tapahtumakutsussa). On tärkeää, että ilmoittaudut, jotta tiedämme, että koossa on riittävä määrä käsiparia, ja pääsemme ilmoittamaan, jos tulee muutoksia tms.

Seuralla on muutama pari puuvillahansikkaita, mutta voit ottaa myös omat mukaan. Valokuvia käsitellään käsineet kädessä. Kaikki muu tarvittava materiaali on seuran puolesta. Myös pientä purtavaa sekä juotavaa.

Päivän katkaisee Lady Ostapeckin maaginen kamera -kirjaesitys, joka järjestetään Porukkatalon 2.kerroksessa klo 15. Tämän jälkeen jatkamme töitä. Oletettavasti saamme työt tehdyksi seitsemään mennessä.

28.9. Teemanäyttelykuvien tuomarointi

Kuvat tuomaroi nelihenkinen raati Porukkatalon 3. kerroksessa alkaen klo 8. Tuomarit saapuvat klo 9. Paikalle tarvitaan n 10 apulaisen joukko kuvien näyttämiseen ja järjestämiseen, pisteiden kirjaamiseen, kahvinkeittoon yms.

Ilmoittaudu mukaan info@kokuvolankameraseura.net (tai facebookin tapahtumakutsussa). On tärkeää, että ilmoittaudut, jotta tiedämme, että koossa on riittävä määrä käsiparia, ja pääsemme ilmoittamaan, jos tulee muutoksi tms.

Päivän katkaisee ruokatauko. Seura kustantaa tuomareille sekä talkoolaisille lounaan kiinalaisessa ravintolassa Manskilla. Päivä päättyy kun kaikki vedossarjoihin osallistuneet kuvat on pisteytetty ja kunniamaininnat sekä raadin mielikuva valittu, arviolta kuuden aikoihin.

30.9 ja 1.10 Teemanäyttelykuvien kehystystalkoot

Aloitamme maanantaina klo 18, ja jatkamme tiistaina klo 10.

Kehystystalkoissa näyttelyyn valitut kuvat kehystetään, valitsemattomat kuvat järjestetään seurojen mukaisesti ja pakataan odottamaan palautusta, sekä tarkistetaan, että kaikki kuvat on käsitelty.  Näyttelyyn menevät kehystetyt kuvat, että palautettavat kuvat viedään tiistaina varastohuoneeseen odottamaan. Samoin varastoidaan ylimääräiset pakkaukset.

Kuvien käsittelyä varten seuralla on muutamia pareja puuvillahansikkaita. Voit myös tuoda omat mukanasi. Muu tarvikemateriaali on seuran puolesta.

Ilmoittaudu mukaan info@kokuvolankameraseura.net tai facebookin tapahtumakutsussa. On tärkeää, että ilmoittaudut, jotta tiedämme, että koossa on riittävä määrä käsiparia, ja pääsemme ilmoittamaan, jos tulee muutoksi tms.

31.10. Teemanäyttelyn RIPUSTUSTALKOOT

Galleria Pato, Kuusankosken Taideruukki, klo 9 alkaen.

Tämä on se jännittävä, ja työteliäs päivä, jolloin pääsemme vihdoin rakentamaan näyttelyn.  Kuvat sekä telkkarit kuljetetaan Porukkatalolta taideruukkiin, suunnitellaan ripustus ja ripustetaan kuvat.

Ilmoittaudu mukaan info@kouvolankameraseura.net (tai fecebookin tapahtumakutsussa). On tärkeää, että ilmoittaudut, jotta tiedämme, että koossa on riittävä määrä käsipareja, ja pääsemme ilmoittamaan muutoksista tms.

6.11. ILTAKISA “Asetelma”

Kuvat lähetetään WETRANSFERILLA osoitteeseen kuvat@kouvolankameraseura.net, linkki ohjelmaan tässä

Kuvien lähetysaika on 28.10-3.11.2019

Ohjeet WETRANSFERIN käyttöön löydät täältä

Tiedoston kokosuositus: pitkä sivu max. 1920px / lyhyt sivu max. 1080px.

Nimeä kuvatiedosto siten, että kuvan nimessä näkyy myös kuvaaja esim. Hedelmiä kulhossa_Alli Asetelma

MUISTA myös kirjoittaa Wetransferin viestikenttään: ILTAKISA sekä nimesi.

23.-24.11 TEEMANÄYTTELYVIIKONLOPPU

Katso linkistä viikonlopun mukaansa tempaava ohjelma!

3.12. Teemanäyttelyn PURKUTALKOOT

Galleria Pato, Kuusankosken Taideruukki, klo 11-17

Kehysten seinältä nostamisen lisäksi kuvat poistetaan kehyksistä ja pakataan näyttelyluetteloiden kera postituskuntoon. Myös liiton kehykset sekä televisio pakataan postituskuntoon.