Kouvolan Kameraseuran v. 2018 päähanke on näyttely Kouvolan alueen luterilaisista kirkoista mukaan lukien pienemmät kohteet kuten esim. Tirva ja Ummeljoki. Näyttely järjestetään loka-marraskuussa myöhemmin sovittavassa paikassa. Näyttelyn nimi tarkentuu myös.
Haastamme kaikki seuran jäsenet kirkkokuvauksiin. Lähestymme aihetta kulttuurisesta ja valokuvauksellisesta näkökulmasta. Kuvat voivat olla ulkokuvia, sisäkuvia tai yksityiskohtia. Osallistuessasi rippijuhlaan, vihkitilaisuuteen tms., voit ottaa hyvin myös tapahtumakuvia. Jos kuvaat yleistä tapahtumaa, pidä huoli, että luvat ovat kunnossa.
Kuvat ladataan Wetransferilla 1.-15.9. välisenä aikana osoitteeseen kuvat@kouvolankameraseura.net  Wetransferin ohje TÄSTÄ
Kuvakokosuositus tässä vaiheessa: vaakasivu max. 1920 pikseliä ja pystysivu max1080 pikseliä. Kameraseuran nimeämä raati valitsee näyttelyyn tulevat kuvat, joista pyydetään sitten iso tiedosto.
Seura kustantaa kuvien tulostuksen ja pohjustuksen. Kuvien määrä on enintään 10 kuvaa/kuvaaja.
Tiedustelut: Jaana Ahola: jaana.ahola15@gmail.com

Sippolan kirkko (Kuva:UM)