Toukokuun iltakisan teema on “Pilkettä silmäkulmassa”. Kuvat tulee olla otettuja Kouvolassa. Muutoin aihealue, aikahaarukka jne on vapaasti valittavissasi. Myös vuodenaika voi olla mikä vain, jopa talvi!

Kisa käydään digitiedostoilla, ja siihen voivat osallistua kaikki, jotka ovat maksaneet seuran vuoden 2019 jäsenmaksun.

Kuvien lukumäärää ei ole tällä kertaa rajattu. Kuvat lähetetään WETRANSFERILLA osoitteeseen kuvat@kouvolankameraseura.net, linkki ohjelmaan tässä

Kuvien lähetysaika on 29.4.-30.5.

Ohjeet WETRANSFERIN käyttöön löydät täältä

Tiedoston kokosuositus: pitkä sivu max. 1920px / lyhyt sivu max. 1080px.

Kuvat tulee nimetä siten, että kuvan nimessä näkyy myös kuvaaja esim. Vappujekku kavereille_Ilmari Iloinen

MUISTA myös kirjoittaa Wetransferin viestikenttään: ILTAKISA sekä nimesi.

Iltakisan TOP10 julkistetaan kesäkuun kerhoillassa 5.6. Tuomarina toimii edellisen kisan voittaja Pekka Niemi.

Iltakisa avaa myös kesäisen näyttelymme “Kouvola nurkasta nurkkaan”, joka pystytetään johonkin keskustan liikehuoneistoon asuntomessujen ajaksi, avajaiset 12.7.2019. Tähän näyttelyyn kuvien keräämisen aloitamme näistä iltakisan kuvista -ja jatkoa seuraa!