Avoimet kilpailut

Iltakisa ”Henkilö”

• Osallistujan tulee olla seuran jäsen
  • Max. 2 kuvaa / henkilö
  • Kokosuositus 1920 x 1080 px
  • Muista nimetä tiedosto!

Kuvat ladataan Dropboxiin täältä, viimeistään 3.10. Muista nimetä teoksesi jo tiedostonimessä – oman nimesi voit laittaa Dropboxiin ladatessa. Ohjeet Dropboxiin lataamiseen löydät täältä.*

*Osallistumalla kisaan kuvaaja antaa Kouvolan Kameraseuralle oikeuden julkaista kilpailuissa palkittuja valokuvia korvauksetta yhdistyksen kotisivuilla sekä Facebook -ryhmässä, omissa näyttelyissään, sekä seuran promokuvaesityksissä. Kuvaaja voi kuitenkin tapauskohtaisesti kieltää kuvansa käytön ilmoittamalla tästä kuvien lähettämisen yhteydessä.

Kuvaajalla on oltava kaikki oikeudet valokuviinsa ja hän vastaa itse valokuviinsa liittyvistä julkaisu- ja tekijänoikeuskysymyksistä.

Tulevat kilpailut

Iltakilpailut

Syyskuu: ”Henkilö”  –  kuvien lataus 30.9. mennessä
Lokakuu: ”Mustavalkoinen”  –  kuvien lataus 31.10. mennessä
Marraskuussa ja joulukuussa ei iltakilpailuja

Sakari Kajaston muistokilpailu

Marraskussa 2021

näyttelyt

Suomi – Portugali kansainvälinen valokuvausnäyttely

Suomen Kameraseurojen Liitto on käynnistänyt vuonna 2020 yhteistyön Portugalilaisen iNstantes -valokuvafestivaalin kanssa. Kyseessä on kuukauden mittainen, useita näyttelyitä ja tapahtumia käsittävä kokonaisuus Avintesin kaupungissa, jonka yhtenä osana on Suomi – Portugali yhteisnäyttely. Näyttely toteutetaan vuosittain annetun teeman mukaisesti. Valittu seura osallistuu festivaalille kokoelmalla, jonka toteuttaa kulloinkin määrätyn suuruinen ryhmä valokuvaajia. Kokoelma lähetetään Portugaliin ja vastaavasti Portugalin kokoelma tulee aikanaan myös Suomeen. Vuoden 2021 osallistujaksi on valittu Kouvolan Kameraseura ry. Näyttelyn teemana on ”Being young today” ja teeman toteuttajiksi on tällä kertaa valittu naisvalokuvaajat. Kokoelman toteuttaa kymmenen kuvaajan ryhmä ja jokaiselta valitaan mukaan kaksi teosta. Näyttely on kokonaisuudessaan esillä Veturissa 6-30.9.2021.

Pisteytykset

Vuosikilpailu ja Sakari Kajaston muistokilpailu:

• 1. (sija) 10 pistettä, 2. 9 pistettä, 3. 8 pistettä, 4. 7 pistettä jne. 10. sijalla 1 piste.

Seuran iltakisa:

• 1. (sija) 5 pistettä, 2. 4 pistettä, 3. 3 pistettä, 4. 2 pistettä, 5. 1 piste.
  • Lisäksi valitaan yleisön suosikki, jonka arvo on 1 piste.

Seuracup:

• 2 pistettä hyväksytystä kuvasta.