Avoimet kilpailut

Iltakisa ”Pystykuva”

• Osallistujan tulee olla seuran jäsen
  • Kuvan on oltava pystykuva
  • Max. 2 kuvaa / henkilö
  • Kokosuositus 1920 x 1080 px
  • Muista nimetä tiedosto!

Kuvat ladataan Dropboxiin täältä, viimeistään 2.5. Muista nimetä teoksesi jo tiedostonimessä – oman nimesi voit laittaa Dropboxiin ladatessa. Ohjeet Dropboxiin lataamiseen löydät täältä.*

*Osallistumalla kisaan kuvaaja antaa Kouvolan Kameraseuralle oikeuden julkaista kilpailuissa palkittuja valokuvia korvauksetta yhdistyksen kotisivuilla sekä Facebook -ryhmässä, omissa näyttelyissään, sekä seuran promokuvaesityksissä. Kuvaaja voi kuitenkin tapauskohtaisesti kieltää kuvansa käytön ilmoittamalla tästä kuvien lähettämisen yhteydessä.

Kuvaajalla on oltava kaikki oikeudet valokuviinsa ja hän vastaa itse valokuviinsa liittyvistä julkaisu- ja tekijänoikeuskysymyksistä.

VUOSIKILPAILU 2021

Vuosikilpailun säännöt:

• Osallistujan tulee olla seuran jäsen.
  • Osallistua voi sekä digi- että vedossarjaan korkeintaan neljällä kuvalla.
  • Kuvien muokkaaminen on sallittua.
  • Aihe on vapaa.
  • Vedoskuvien minimikoko on 17 cm, muuta rajaa ei ole. Vedoksen taakse vasempaan ylänurkkaan tulee kuvan nimi sekä kuvaajan nimi.
  • Digikuvien suosituskoko on max. 1920×1080 pikseliä, tiedostomuoto JPG. Muista nimetä kuva!
  • Osallistua voi myös aiemmin toisissa seuran kilpailuissa sijoittuneilla (Top10) kuvilla (iltakisat, seuracup, Kajasto), mutta ei aiemmin vuosikilpailussa pärjänneillä kuvilla.

Digitiedostot ladataan Dropboxiin täältä, viimeistään 16.4. Muista nimetä teoksesi jo tiedostonimessä – oman nimesi voit laittaa Dropboxiin ladatessa. Ohjeet Dropboxiin lataamiseen löydät täältä.*

Kilpailun tuomaroi Kaijariikka Indre’n-Vehviläinen.

Tulevat näyttelyt

NUORTEN NÄYTTELY

Näyttely on vain seuran nuorisojäsenille.

Aihe on vapaa, toivomme suurta kuvasatoa! Apua voit pyytää sähköpostilla info[at]kouvolankameraseura.net tai ottamalla yhteyttä esimerkiksi Jaanaan.

Kuvat ladataan huhtikuun aikana Dropboxiin täältä, viimeistään 31.5.2021. Muista nimetä teoksesi jo tiedostonimessä – oman nimesi voit laittaa Dropboxiin ladatessa. Ohjeet Dropboxiin lataamiseen löydät täältä.

NÄYTTELY 2022

Näyttely on vain seuran jäsenille.

Aihe on vapaa, maksimissaan 10 kuvaa per henkilö. Toivomme mahdollisimman suuria tiedostoja. Tarkempia tietoja näyttelystä löydät näyttely 2022 -sivulta.

Kuvat ladataan Dropboxiin täältä, viimeistään 31.5.2021. Muista nimetä teoksesi jo tiedostonimessä – oman nimesi voit laittaa Dropboxiin ladatessa. Ohjeet Dropboxiin lataamiseen löydät täältä.

Vuoden kuvaaja

Vuoden kuvaaja -palkinnosta kisataan seuran jäsenten kesken seuraavasti:

Vuosikilpailu ja Sakari Kajaston muistokilpailu:

• 1. (sija) 10 pistettä, 2. 9 pistettä, 3. 8 pistettä, 4. 7 pistettä jne. 10. sijalla 1 piste.

Seuran iltakisa:

• 1. (sija) 5 pistettä, 2. 4 pistettä, 3. 3 pistettä, 4. 2 pistettä, 5. 1 piste.

• Lisäksi valitaan yleisön suosikki, jonka arvo on 1 piste.

Seuracup:

• 2 pistettä hyväksytystä kuvasta.