Avoimet kilpailut

Iltakisa ”Keltainen”

• Aiheena ”keltainen”
  • Osallistujan tulee olla seuran jäsen
  • Max. 2 kuvaa / henkilö
  • Kokosuositus 1920 x 1080 px
  • Muista nimetä tiedosto!

Kuvat ladataan Dropboxiin täältä, viimeistään 29.6. Muista nimetä teoksesi jo tiedostonimessä – oman nimesi voit laittaa Dropboxiin ladatessa. Ohjeet Dropboxiin lataamiseen löydät täältä.*

*Osallistumalla kisaan kuvaaja antaa Kouvolan Kameraseuralle oikeuden julkaista kilpailuissa palkittuja valokuvia korvauksetta yhdistyksen kotisivuilla sekä Facebook -ryhmässä, omissa näyttelyissään, sekä seuran promokuvaesityksissä. Kuvaaja voi kuitenkin tapauskohtaisesti kieltää kuvansa käytön ilmoittamalla tästä kuvien lähettämisen yhteydessä.

Kuvaajalla on oltava kaikki oikeudet valokuviinsa ja hän vastaa itse valokuviinsa liittyvistä julkaisu- ja tekijänoikeuskysymyksistä.

Tulevat kilpailut

Iltakilpailut

Heinäkuu: Heijastus
Elokuu: Symmetria
Syyskuu: Henkilö
Lokakuu: Mustavalkoinen

Marraskuussa ja joulukuussa ei iltakilpailuja

Sakari Kajaston muistokilpailu

Marraskussa 2021

Tulevat näyttelyt

NUORTEN NÄYTTELY

Näyttely on vain seuran nuorisojäsenille.

Aihe on vapaa, toivomme suurta kuvasatoa! Apua voit pyytää sähköpostilla info[at]kouvolankameraseura.net tai ottamalla yhteyttä esimerkiksi Jaanaan.

Kuvat ladataan huhtikuun aikana Dropboxiin täältä, viimeistään 31.5.2021. Muista nimetä teoksesi jo tiedostonimessä – oman nimesi voit laittaa Dropboxiin ladatessa. Ohjeet Dropboxiin lataamiseen löydät täältä.

NÄYTTELY 2022

Näyttely on vain seuran jäsenille.

Aihe on vapaa, maksimissaan 10 kuvaa per henkilö. Toivomme mahdollisimman suuria tiedostoja. Tarkempia tietoja näyttelystä löydät näyttely 2022 -sivulta.

Kuvat ladataan Dropboxiin täältä, viimeistään 31.5.2021. Muista nimetä teoksesi jo tiedostonimessä – oman nimesi voit laittaa Dropboxiin ladatessa. Ohjeet Dropboxiin lataamiseen löydät täältä.

Pisteytykset

Vuosikilpailu ja Sakari Kajaston muistokilpailu:

• 1. (sija) 10 pistettä, 2. 9 pistettä, 3. 8 pistettä, 4. 7 pistettä jne. 10. sijalla 1 piste.

Seuran iltakisa:

• 1. (sija) 5 pistettä, 2. 4 pistettä, 3. 3 pistettä, 4. 2 pistettä, 5. 1 piste.

• Lisäksi valitaan yleisön suosikki, jonka arvo on 1 piste.

Seuracup:

• 2 pistettä hyväksytystä kuvasta.