Joka kuun 3. ja 4. keskiviikko klo 18 opintoilloissa käydään läpi valokuvauksen eri osa-alueita.

Koulutuksia järjestetään myös muina ajankohtina luentoina, kursseina sekä työpajoina.

OPINTOILLAT JA KOULUTUKSET

kirjokiven retki
02 Hääkengät Pekka Niemi

SYYSKAUDEN 2019 OPINTOILTOJEN OHJELMAT SEKÄ MUU KOULUTUS

opintoillat järjestetään Porukkatalolla, Savonkatu 23, 3.krs, ellei toisin mainita

16.10. OPINTOILTA

Näytön valinnan oppipolku

23.10. klo 18 SEURACUP -kuvien valinta

Seuracup on Suomen Kameraseurojen liiton kuvakilpailu seuroille, johon seura valitsee lähetettäväksi yhteensä 20 kuvaa, kultakin kuvaajalta korkeintaan 2 kuvaa.

30.10 klo 18 Johdatus rinhallintaan ja tulostukseen

Kymen Opiston opettaja, valokuvaaja Manja Riihelän johdolla, käsittelemme kuvien saattamista tulostuskuntoon. Ilta on seuran jäsenille, maksuton eikä tarvitse ilmoittautua. (Porukkatalolla) Ei ilmoittautumista, mukaan vaan!

13.11. klo 18 Joulukortti-ilta

Tule mukanasi muutamia toteuttamiasi joulukortteja tai kuvia, joista haluat tehdä joulukortin. Ideoimme ja suunnittelemme, ja jos sinulla on mielessä jotain mitä haluat toteuttaa, koitamme yhdessä löytää toteuttamisratkaisun. Kuvien käsittelyä toteutamme photoshopilla.

20.11. klo 18 Joulukortti-ilta jatkuu

Jatketaan kuvien käsittelyä kohti valmista joulukorttia.

24.11. klo 13-16 valokuvaaja Kirsi MacKenzien Luovan kuvauksen työopaja

Porukkatalolla, ja sään salliessa lähimaastossa. Työpaja on tarkoitettu kaikille SKsL:n jäsenseurojen jäsenille, hinta 10€/osallistuja.

Työpajaan otetaan 20 osallistujaa. Kahvitarjoilu.

Ilmoittautumiset info@kouvolankameraseura.net, lähetämme vahvistuksen kurssipaikasta sekä maksuohjeen paluusähköpostina

-Luovat tekniikat luontokuvauksessa

-Valomaalauksen perusteet: historia, kameran asetukset ja valonlähteet, paikan henki ja tarinat valolla

27.11. klo 18 KYMEN OPISTOLLA tulostamisharjoituksia

Kymen Opisto sijaitsee Inkeroisissa, Marintie 9. Manja Riihelän opit jatkuvat ja saamme valmista tulostusta aikaiseksi opiston painokoneella. Ei ilmoittautumista, mukaan vaan!

10.12. klo 10 KOKKAILEMAAN

Kymenlaakson Martat kutsuivat seuran seniorit ja senioritat uudelleen kokkailemaan!

Paikkana on Marttojen toimitila torin kupeessa, Torikatu 6.

Mukaan mahtuu 10 kokkia, jotka kokkailun lomassa kuvaavat aikaansaannoksiaan, ja lopuksi valmistetut herkut nautitaan yhdessä ison pöydän ääressä.

Ilmoittaudu mukaan info@kouvolankameraseura.net!!!

Ilmoittautuminen on tärkeää, osallistumismäärä on rajallinen, ja toisaalta jos ei ole löydy innokkaita, on kurssi peruttava.