Joka kuun 3. ja 4. keskiviikko klo 18.00 opiskellaan valokuvauksen eri osa-alueita. Aiheet vaihtuvat ja tuorein tieto löytyy toimintakalenterista. Seuran Mentorit antavat opastusta seuran jäsenille.

OPINTOILLAT

Pikkujoulu tuulan
kirjokiven retki

SYYSKAUDEN 2019 OPINTOILTOJEN OHJELMAT

21.8. KLO 18.00-20.00 KUVIEN LÄHETTÄMINEN TEEMANÄYTTELYYN

Savonkatu 23, 45100 Kouvola, Suomi
  • Käsitellään kuvien lähettämistä Teemanäyttelyyn, niiden koon muuttamista, ja tehdään kuvista tulostuskuntoisia yms

28.8. KLO 18.00-20.00 HEIKIN MALLINOHJAUSTYÖPAJA II

Elokuun opintoillassa 28.8 klo 18- jatketaan Heikki Raution opastuksella Mallinohjaustyöpajaa.
Illan aikana jatketaan mallin ja kuvaajan välisen kommunikaation opiskelua. Mukaan voi tulla, vaikka ei edellisellä opintokerralla kesäkuussa olisi ollut mukana.
Työpaja on tarkoitettu jäsenille ja se on maksuton. Ei ilmoittautumista. Oma kamera ( ja jalusta) mukaan.

18.-20.9. KOLMEN PÄIVÄN TYÖPAJA

Aloitetaan kalustoillalla, jossa käydään läpi koko seuran jäsenten käytössä oleva kalusto. Seuraavat kaksi iltaa on syvempää koulusta kaluston käyttöön, mm. skannerin käyttö.

16.10.

Aihe vahvistuu myöhemmin