Joka kuun 3. ja 4. keskiviikko klo 18 opintoilloissa käydään läpi valokuvauksen eri osa-alueita.

Koulutuksia järjestetään myös muina ajankohtina luentoina, kursseina sekä työpajoina.

OPINTOILLAT JA KOULUTUKSET

kirjokiven retki
02 Hääkengät Pekka Niemi

SYYSKAUDEN 2019 OPINTOILTOJEN OHJELMAT SEKÄ MUU KOULUTUS

opintoillat järjestetään Porukkatalolla, Savonkatu 23, 3.krs, ellei toisin mainita

17.9. KOKKIKURSSI KAMERASEURAN SENIOREILLE

Kymenlaakson Martat tarjoaa Kouvolan Kameraseuran varttuneemmille jäsenille (n. 60-vuotiaista ylöspäin)   Kokkauskurssin  ti 17.9.2019 klo 10.00-n.13.00.  Paikkana on Marttojen toimitila osoitteessa Torikatu 6, 45100 Kouvola.
Kurssin aikana valmistetaan täydellinen ateria marttakokin ohjauksessa ja lopuksi nautitaan herkut. Työvaiheita ja lopputulosta myös kuvataan ja martoille luovutetaan kuvien käyttöoikeus.
Tilaan mahtuu tusinan verran kokkeja. Jos halukkaita on enemmän, martat ovat valmiita järjestämään toisenkin kurssin.
Kurssi on osallistujille maksuton.
Koska kokkaajat voivat olla kovin kiireisiä kuvaamaan itse, mukaan voi ilmoittautua myös pari ulkopuolista kuvaajaa.
Ilmoittautumiset viimeistään 12.9. s-postitse osoitteeseen unto@mentula.net tai tekstarilla 0407366018.

18. 9. Ei toimintaa!

25.9. klo 18-20  Skannerin käytön opastus!

Seuralle hankitun tasoskannerin käytön opastus Heikin ja Jyrin johdolla. Opetuksen käytyään, voi skanneria käyttää kerhohuoneella. Vahtimestarilta, II kerroksessa, saa kerhohuoneen avaimen ( muista palauttaa).

26.9. klo Photowalk klo 17 saeuran tuoreille jäsenille (tänä vuonna liittyneille)

Kokoonnutaan Kouvolan kaupungintalon Kansalaistorilla klo 17 jolloin jaamme kuva-aiheet.

Mutta kuva-aiheiden lisäksi on mahdollista ottaa mukaan “avustaja” tueksi, turvaksi tai vaan seuraksi.
Voi katsoa yhdessä mahdollisia kuvakulmia, sekä sommitteluja ja kysyä mahdollisia askarruttavia asioita. Säästäkin saa puhella.

Kuvatehtävien suorittaminen omaan tahtiin ja kun tuntuu, niin voi siirtyä kohti Porukkataloa purkamaan otetut kuvat. Kuitenkin n klo 19 mennessä viimeisetkin.

Tapahtuma on erittäin matalan kynnyksen tapahtuma, joten sen suurempaa tietämystä tai taitoa ei kysytä, eikä perään kuuluteta.

Tervetuloa!

16.10. OPINTOIlta